פטריות בר ועוגת קוטג'עדשים
פטריות בר ועוגת קוטג'עדשים דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 227 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רסק עגבניות, מלח, תערובת פטריות אקזוטיות מראש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פטריות בר ועוגת קוטג'ערמונים, פשטידת ירקות ועוגת עדשים של מיקלה, ו פנקייק גבינת קוטג'אוכמניות בר בריא.
הוראות
כדי להכין ציפוי, מניחים תפוחי אדמה 1 כפית מלח בסיר בינוני; מכסים במים. מביאים לרתיחה. מבשלים 20 דקות או עד מאוד רך; לנקז. תחזיר את תפוחי האדמה למחבת.
מוסיפים חלב חמאה, 1/2 כפית מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט ופלפל אדום לתפוח אדמה; מחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה. תניח בצד.
כדי להכין מילוי, לשלב עדשים, 4 כוסות מים, 1/2 כפית מלח, עלה דפנה בסיר; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 25 דקות או עד עדשים במכרז.
שלב 1/2 מרק ירקות כוס קמח בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב. הניחו בצד את תערובת הקמח.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל, גזר, סלרי ופטריות; מבשלים 7 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים הנותרים 2 מרק כוסות.
מוסיפים שרי, רוטב סויה, רסק עגבניות, טימין ועדשים לתערובת פטריות. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים בתערובת קמח, ומבשלים עד שהתערובת מתעבה (כ 2 דקות), תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף.
תערובת כפית עדשים לתוך תבשיל 2 ליטר; העליון עם תערובת תפוחי אדמה, מתפשט באופן שווה.
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד תפוחי אדמה זהובים.
שמן כמהין טפטוף על תפוחי אדמה.
מקשטים עם עירית קצוצה,אם תרצה.