פטריות בר ועוף מוקפץ
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? פטריות בר ועוף מוקפץ יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב צדפות, מרק עוף פחות נתרן, פטריות שיטאקה, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו עוף, אספרגוס ופטריות בר מוקפצות, עוף וברוקולי מוקפץ, ו עוף מהיר וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים עוף, 1 כפית קורנפלור, 1/4 כפית מלח, ופלפל בקערה בינונית; להפריש.
מערבבים רוטב צדפות, מים, סוכר, הנותרים 2 כפיות קורנפלור, ונותר 1/4 כפית מלח בקערה קטנה; להפריש.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים תערובת עוף ושום; מטוגנים במשך 3 דקות.
מוסיפים אפונה שלג ופטריות; מטגנים 2 דקות. מערבבים במרק; מביאים לרתיחה. מערבבים בתערובת רוטב צדפות; מבשלים במשך 30 שניות או עד מעובה. מערבבים בצל; להסיר מהחום.