קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

פטריות בר מוקפצות מעל פולנטה גבינה שמנת

פטריות בר מוקפצות מעל פולנטה גבינה שמנת
פטריות בר מוקפצות על גביני פולנטה שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 66 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 1424 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. אם יש לך פטריות שיטאקה, רוטב סויה, פתיתי פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו פטריות מוקפצות עם פולנטה גבינה, פולנטה עם פטריות מוקפצות, ו מטוגנים רטובים פולנטה עם פטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מחממים את שמן הזית בסיר מעל לגובה בינוני. כאשר שמן הזית חם להוסיף 2 גבעולים של רוזמרין ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
רוזמריןרוזמרין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר את הרוזמרין ולהוסיף את שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
שאלותשאלות
3
מבשלים את שאלוט עד שקוף, על 4 דקות, ולאחר מכן להוסיף את הפטריות ו לטגן עד שהם משחררים את הנוזל שלהם, על 8 דקות. מערבבים את היין הלבן להביא לרתיחה על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין לבןיין לבן
פטריותפטריות
שאלותשאלות
4
מוסיפים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור ומבשלים במשך 3 דקות. מערבבים בקמצוץ של פתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
פלפל שחורפלפל שחור
מלחמלח
5
מעבירים את הפטריות לקערת הגשה ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
פטרוזיליהפטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
מחממים את שמן הזית בסיר על חום בינוני-גבוה. כאשר השמן חם מוסיפים את הבצל ואת הטחון במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את השום הקצוץ ומבשלים 3 דקות. מערבבים את ציר העוף ומביאים לרתיחה, ולאחר מכן מוסיפים את אורגנו ובזיליקום. לאט לאט לשפוך פולנטה ומערבבים כל הזמן עד פולנטה מתעבה. מערבבים את השמנת הכבדה ואת fontina ומערבבים עד שיש לך מרקם חלק וקרם. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציר עוףציר עוף
שמנת כבדהשמנת כבדה
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
אורגנואורגנו
פולנטהפולנטה
שוםשום
באזיל!באזיל!
3
מעבירים את הפולנטה למנה ומקשטים בפרמזן ובעירית.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
פולנטהפולנטה
עיריתעירית
1
מערבבים את כל המרכיבים המרינדה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
לאכול את השרימפס על ידי חיתוך הגב עם מספריים והסרת הווריד. תשאיר את השרימפס בקליפה. השתמש באצבעותיך כדי להפריד את הקליפה מצדדים של השרימפס ולהוסיף אותם למרינדה. להפריש להשרות במשך 1 שעה. הגדר את טמפרטורת הגריל עבור בינוני גבוה ולתת לו להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
גרילגריל
3
שים את השרימפס על הגריל ומבשל 2 עד 3 דקות בכל צד. להפחית את המרינדה הנותרים על מבער בצד במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מחבתמחבת
4
הסר את השרימפס למגש.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
5
טפטוף עם המרינדה מופחת לקשט עם בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
מרינדהמרינדה

מרכיבים

907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)301 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל צ'ילה טחוןפלפל צ'ילה טחון32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעירית טחון, לקישוטעירית טחון, לקישוט2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגופן מגורדגופן מגורד591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי בזיליקום טריים קצוציםעלי בזיליקום טריים קצוצים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי בזיליקום טריים וקצוציםעלי בזיליקום טריים וקצוצים2sprigsרוזמרין טרירוזמרין טרי11 כף אורגנו מיובששום קצוץשום קצוץ22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסזנגביל טחוןזנגביל טחון1pintsכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)301 לב מפאלדי טרי אם אפשר1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שרימפס, עם ראש על (כ -18 שרימפס)שרימפס, עם ראש על (כ -18 שרימפס)591 לב מפאלדי טרי אם אפשראבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרליקר תפוזים (מומלץ Grand Marnier)ליקר תפוזים (מומלץ Grand Marnier)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסגרידה כתומהגרידה כתומה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי אורגנו טריים קצוציםעלי אורגנו טריים קצוצים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות צדפות לחתוך 1/2פטריות צדפות לחתוך 1/2591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת791 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה קצוצים, לקישוטעלי פטרוזיליה קצוצים, לקישוט454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פולנטה מיידיתפולנטה מיידית1צביטהפתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל ירוק קצוץ, לקישוטבצל ירוק קצוץ, לקישוט11 כף אורגנו מיובששאלוט קצוציםשאלוט קצוצים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות שיטאקה, נבעו וחתכו ב 1/2פטריות שיטאקה, נבעו וחתכו ב 1/201 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל מתוק קצוץבצל מתוק קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )