פטריות בר מוקפצות מעל פולנטה גבינה שמנת
פטריות בר מוקפצות על גביני פולנטה שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 66 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 1424 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. אם יש לך פטריות שיטאקה, רוטב סויה, פתיתי פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו פטריות מוקפצות עם פולנטה גבינה, פולנטה עם פטריות מוקפצות, ו מטוגנים רטובים פולנטה עם פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את שמן הזית בסיר מעל לגובה בינוני. כאשר שמן הזית חם להוסיף 2 גבעולים של רוזמרין ומבשלים 2 דקות.
הסר את הרוזמרין ולהוסיף את שאלוט.
מבשלים את שאלוט עד שקוף, על 4 דקות, ולאחר מכן להוסיף את הפטריות ו לטגן עד שהם משחררים את הנוזל שלהם, על 8 דקות. מערבבים את היין הלבן להביא לרתיחה על 3 דקות.
מוסיפים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור ומבשלים במשך 3 דקות. מערבבים בקמצוץ של פתיתי פלפל אדום.
מעבירים את הפטריות לקערת הגשה ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.
מחממים את שמן הזית בסיר על חום בינוני-גבוה. כאשר השמן חם מוסיפים את הבצל ואת הטחון במשך 5 דקות.
מוסיפים את השום הקצוץ ומבשלים 3 דקות. מערבבים את ציר העוף ומביאים לרתיחה, ולאחר מכן מוסיפים את אורגנו ובזיליקום. לאט לאט לשפוך פולנטה ומערבבים כל הזמן עד פולנטה מתעבה. מערבבים את השמנת הכבדה ואת fontina ומערבבים עד שיש לך מרקם חלק וקרם. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מעבירים את הפולנטה למנה ומקשטים בפרמזן ובעירית.
מערבבים את כל המרכיבים המרינדה בקערה גדולה.
לאכול את השרימפס על ידי חיתוך הגב עם מספריים והסרת הווריד. תשאיר את השרימפס בקליפה. השתמש באצבעותיך כדי להפריד את הקליפה מצדדים של השרימפס ולהוסיף אותם למרינדה. להפריש להשרות במשך 1 שעה. הגדר את טמפרטורת הגריל עבור בינוני גבוה ולתת לו להתחמם.
שים את השרימפס על הגריל ומבשל 2 עד 3 דקות בכל צד. להפחית את המרינדה הנותרים על מבער בצד במחבת קטנה.
טפטוף עם המרינדה מופחת לקשט עם בצל ירוק.