קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

פטריות בר מוקפצות מעל פולנטה גבינה שמנת

פטריות בר מוקפצות מעל פולנטה גבינה שמנת
פטריות בר מוקפצות מעל פולנטה גבינה שמנת דורשות כ 1 שעה ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. צופה בדמות שלך? למתכון ללא גלוטן ופסקאטרי זה יש 1394 קלוריות, 66 גרם חלבון, ו 63 גרם שומן למנה. 134 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם ג'ינג'ר, עלי בזיליקום, עלי פטרוזיליה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 89%, וזה מצוין. מתכונים דומים: פטריות בר מוקפצות מעל פולנטה גבינה שמנת, פטריות מוקפצות עם פולנטה גבינה, ו פטריות מוקפצות עם פולנטה גבינה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מחממים את שמן הזית בסיר על בינוני-גבוה. כששמן הזית חם מוסיפים 2 ענפי רוזמרין ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
רוזמריןרוזמרין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוציאים את הרוזמרין ומוסיפים את השאלוט.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
שאלותשאלות
3
מבשלים את השאלוט עד לשקיפות, כ -4 דקות, ואז מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עד שהם משחררים את הנוזל שלהם, כ -8 דקות. מערבבים פנימה את היין הלבן ומביאים לרתיחה כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין לבןיין לבן
פטריותפטריות
שאלותשאלות
4
מוסיפים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור ומבשלים במשך 3 דקות. מערבבים קורט פתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
פלפל שחורפלפל שחור
מלחמלח
5
מעבירים את הפטריות לקערת הגשה ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
פטרוזיליהפטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
מחממים את שמן הזית בסיר על אש בינונית-גבוהה. כשהשמן חם מוסיפים את הבצל ומקפיצים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את השום הקצוץ ומבשלים 3 דקות. מערבבים פנימה את ציר העוף ומביאים לרתיחה, ואז מוסיפים את האורגנו והבזיליקום. יוצקים לאט את הפולנטה ומערבבים כל הזמן עד שהפולנטה מסמיכה. מערבבים פנימה את השמנת הכבדה והפונטינה ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק וקרמי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציר עוףציר עוף
שמנת כבדהשמנת כבדה
אורגנואורגנו
פולנטהפולנטה
שוםשום
באזיל!באזיל!
3
מעבירים את הפולנטה לכלי הגשה ומקשטים בפרמזן ועירית.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
פולנטהפולנטה
עיריתעירית
1
שלב את כל מרכיבי המרינדה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
דווין את השרימפס על ידי חיתוך הגב במספריים והסרת הווריד. השאירו את השרימפס בקליפה. השתמש באצבעותיך כדי להפריד את הקליפה מצידי השרימפס ולהוסיף אותם למרינדה. מניחים בצד למרינדה במשך שעה 1. הגדר את טמפרטורת הגריל לבינונית-גבוהה ותן לו להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
גרילגריל
3
שים את השרימפס על הגריל ומבשלים 2 עד 3 דקות מכל צד. מנמיכים את המרינדה שנותרה על מבער צד במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מחבתמחבת
4
מוציאים את השרימפס לפלטה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
5
מזלפים את המרינדה המופחתת ומקשטים בבצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
מרינדהמרינדה

מרכיבים

907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)301 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל צ'ילה טחוןפלפל צ'ילה טחון32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעירית טחון, לקישוטעירית טחון, לקישוט2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגופן מגורדגופן מגורד591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי בזיליקום טריים קצוציםעלי בזיליקום טריים קצוצים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי בזיליקום טריים וקצוציםעלי בזיליקום טריים וקצוצים2sprigsרוזמרין טרירוזמרין טרי11 כף אורגנו מיובששום קצוץשום קצוץ22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסזנגביל טחוןזנגביל טחון1pintsכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)301 לב מפאלדי טרי אם אפשר1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שרימפס, עם ראש על (כ -18 שרימפס)שרימפס, עם ראש על (כ -18 שרימפס)591 לב מפאלדי טרי אם אפשראבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרליקר תפוזים (מומלץ Grand Marnier)ליקר תפוזים (מומלץ Grand Marnier)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסגרידה כתומהגרידה כתומה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי אורגנו טריים קצוציםעלי אורגנו טריים קצוצים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות צדפות לחתוך 1/2פטריות צדפות לחתוך 1/2591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת791 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה קצוצים, לקישוטעלי פטרוזיליה קצוצים, לקישוט454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פולנטה מיידיתפולנטה מיידית1צביטהפתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל ירוק קצוץ, לקישוטבצל ירוק קצוץ, לקישוט11 כף אורגנו מיובששאלוט קצוציםשאלוט קצוצים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות שיטאקה, נבעו וחתכו ב 1/2פטריות שיטאקה, נבעו וחתכו ב 1/201 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל מתוק קצוץבצל מתוק קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )