פטריות בר מוקפצות מעל פולנטה גבינה שמנת
פטריות בר מוקפצות מעל פולנטה גבינה שמנת דורשות כ 1 שעה ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. צופה בדמות שלך? למתכון ללא גלוטן ופסקאטרי זה יש 1394 קלוריות, 66 גרם חלבון, ו 63 גרם שומן למנה. 134 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם ג'ינג'ר, עלי בזיליקום, עלי פטרוזיליה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 89%, וזה מצוין. מתכונים דומים: פטריות בר מוקפצות מעל פולנטה גבינה שמנת, פטריות מוקפצות עם פולנטה גבינה, ו פטריות מוקפצות עם פולנטה גבינה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את שמן הזית בסיר על בינוני-גבוה. כששמן הזית חם מוסיפים 2 ענפי רוזמרין ומבשלים 2 דקות.
מוציאים את הרוזמרין ומוסיפים את השאלוט.
מבשלים את השאלוט עד לשקיפות, כ -4 דקות, ואז מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עד שהם משחררים את הנוזל שלהם, כ -8 דקות. מערבבים פנימה את היין הלבן ומביאים לרתיחה כ -3 דקות.
מוסיפים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור ומבשלים במשך 3 דקות. מערבבים קורט פתיתי פלפל אדום.
מעבירים את הפטריות לקערת הגשה ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.
מחממים את שמן הזית בסיר על אש בינונית-גבוהה. כשהשמן חם מוסיפים את הבצל ומקפיצים 5 דקות.
מוסיפים את השום הקצוץ ומבשלים 3 דקות. מערבבים פנימה את ציר העוף ומביאים לרתיחה, ואז מוסיפים את האורגנו והבזיליקום. יוצקים לאט את הפולנטה ומערבבים כל הזמן עד שהפולנטה מסמיכה. מערבבים פנימה את השמנת הכבדה והפונטינה ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק וקרמי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מעבירים את הפולנטה לכלי הגשה ומקשטים בפרמזן ועירית.
שלב את כל מרכיבי המרינדה בקערה גדולה.
דווין את השרימפס על ידי חיתוך הגב במספריים והסרת הווריד. השאירו את השרימפס בקליפה. השתמש באצבעותיך כדי להפריד את הקליפה מצידי השרימפס ולהוסיף אותם למרינדה. מניחים בצד למרינדה במשך שעה 1. הגדר את טמפרטורת הגריל לבינונית-גבוהה ותן לו להתחמם.
שים את השרימפס על הגריל ומבשלים 2 עד 3 דקות מכל צד. מנמיכים את המרינדה שנותרה על מבער צד במחבת קטנה.
מוציאים את השרימפס לפלטה.
מזלפים את המרינדה המופחתת ומקשטים בבצל ירוק.