תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פטריות בר מלא מלית חיטה עם טרגון. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 386 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו חמאה, סלרי, הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: כרישה, פטריות ומילוי בייקון עם טרגון, מלית פטריות בר, ו מלית פטריות בר.
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
2
מורחים את קוביות הלחם על 2 גליונות אפייה גדולים ושטופים במשך כ -15 דקות, עד מעט מוצק וזהוב חום.
מרכיבים שתצטרך
3
מעבירים לקערה גדולה.
4
בינתיים, במחבת גדולה ועמוקה, להמיס 2 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
לנקז היטב.
7
מוסיפים את הסלרי, הבצל והשום למחבת ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד שהתרכך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את התערובת ואת הבייקון לקערה הגדולה.
מרכיבים שתצטרך
9
ממיסים 4 כפות חמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את הפטריות ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את 6 כפות הנותרים של חמאה להמס, ואז לגרד את הפטריות לתוך הקערה. מערבבים את עשבי תיבול ומניות טורקיה, מתבלים עם מלח ופלפל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
12
תן למילוי להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
13
דחוף את תרנגול ההודו.
מרכיבים שתצטרך
14
מורחים את שאר המילוי בתבנית אפייה גדולה, מכסים בנייר כסף ואופים במשך כ 30 דקות, עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
15
הסר את רדיד ואופים את המילוי עד העליון הוא פריך וזהוב, על 15 דקות יותר.