קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

פטריות, גבינת עיזים ושמן כמהין פניני

פטריות, גבינת עיזים ושמן כמהין פניני
פטריות, גבינת עיזים ושמן כמהין פניני דורש בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. צופה הדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 585 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו שום, שמן זית, טימין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה מוצק. נסו פלפל אדום וגבינת עיזים פניני, אספרגוס וגבינת עיזים פניני, ו אפרסק וגבינת עיזים פניני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת מטגנת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את השום 2 כפות טימין ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
מוסיפים את הפטריות ומבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהם משחימים ורכים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מסירים מהאש ונותנים להם להתקרר כ-15 דקות.
5
מכניסים את הפטריות למעבד מזון ודופק כמה פעמים עד שהם קצוצים דק. (לחלופין, אתה יכול לקצוץ אותם על לוח עם סכין.) מגרדים אותם לקערה. מפוררים בגבינת העיזים ומוסיפים את יתרת הטימין.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
יוצקים פנימה את שמן הכמהין, אם משתמשים, ומערבבים היטב לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
7
חותכים את הפוקצ ' ה ל -4 חלקים, פורסים אותם אופקית ומזלפים מעט שמן זית. על התחתית מניחים 1/4 מתערובת הפטריות ומעליהם מעט ארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
פוקצ ' הפוקצ ' ה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
8
שים את החלקים ולחץ בעדינות על כל כריך כדי לשטח אותו מעט.
9
מזלפים עוד קצת שמן זית מעל החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
10
מניחים כל כריך על מכבש פניני שחומם מראש וצולים על הגריל עד שהלחם קלוי והגבינה מתחילה להימס, כ -5 דקות. לחלופין, מחממים ברזל יצוק יבש או מחבת ללא מקל.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מניחים את הכריך בתבנית ומשקלים אותו עם תבנית אחרת או לבנה נקייה עטופה בנייר כסף. צולים 5 דקות, הופכים את הכריך, משקלים אותו מחדש וצולים עוד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מגישים מיד.