פטריות ו-Fontina Quesadillas
פטריות, פונטינה Quesadillas הוא צמחוני מתאבנים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 136 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם טורטיות קמח, מלח, פלפל jalapeño, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פטריות ופונטינה קיש, חביתת פונטינן ופטריות, ו מטבל ארטישוק פטריות פונטינה.
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל jalapeo; לטגן 2 דקות.
מוסיפים פטריות ומלח; מטוגנים 5 דקות או עד שהלחות מתאדה.
הסר תערובת פטריות מחבת; להתחמם.
נגב את המחבת עם מגבות נייר. להחזיר מחבת לחום; להוסיף 1 טורטייה. לבשל 1 דקה; להפוך טורטייה מעל. מסדרים על 1/3 תערובת פטריות כוס מעל חצי טורטייה; העליון עם 1 כף גבינה. מקפלים לשניים; לבשל 30 שניות בכל צד או עד גבינה נמסה טורטייה זהוב. חזור על הליך עם טורטיות שנותרו, תערובת פטריות, וגבינה.
חותכים כל quesadilla ל 4 טריזים.