פטריות ובשר חזיר
זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לכו לחנות ואספו חרדל מלא, רוזמרין, חזיר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 68%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון חזיר ואוסטר פו בוי, הרוסטביף פו 'בוי (ואיך מכינים כל פו' בוי), ו פטוצ'יני פטריות חזיר.
הוראות
מקציפים את המיונז, מלח פלפל, חרדל, רוזמרין 1 כף מים בקערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל.
מורחים באופן שווה על הצדדים החתוכים של הלחמניות.
מחממים 1 1/2 אינץ ' שמן זית בסיר על אש בינונית-גבוהה עד שמדחום טיגון עמוק רושם 350 מעלות פרנהייט מרפדים נייר אפייה במגבות נייר.
הקציפו את הקמח, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל בקערה גדולה.
הקציפו את הביצים ו -2 כפות מים בקערה אחרת. לזרוק את הבצל בקמח, ואז ומטגנים בשמן חם עד פריך, על 1 דקה.
מעבירים לתבנית האפייה המוכנה לניקוז. זורקים את הפטריות בקמח, טובלים בתערובת הביצים וזורקים שוב לקמח; מטגנים בקבוצות עד להזהבה, כ -2 דקות.
מסננים על תבנית האפייה ומתבלים במלח ופלפל. ממלאים את הלחמניות עם בשר חזיר, פלפלים, בצל מטוגן ופטריות.