פטריות ועוף שוויצרי
פטריות ועוף שוויצרי נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 34 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 363 קלוריות. 99 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך את כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו גבינה שוויצרית, חומץ יין, חזה עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון 91%, המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: עוף פטריות שוויצרי, פרפאלה עם עוף, פטריות פורצ'יני ומנגולד שוויצרי, ו המבורגר מנגל שוויצרי ופטריות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
שלב שמן ושום בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מוסיפים חזה עוף ומצפים היטב בשמן ובשום.
מפזרים את החומץ ותיבול הקג ' ון.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 30 דקות.
מוציאים את העוף מהתנור ומכסים בבצל ירוק ופטריות; ואז מוסיפים עוד כמה זרעי שמן וחומץ ומחזירים את המנה לתנור למשך 15 עד 20 דקות נוספות.
מוציאים מהתנור ומניחים מיד 1 פרוסת גבינה על גבי כל חזה עוף; גבינה תימס.