פטריות ופאי כיס מיני בייקון
והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 386 קלוריות. לכי לחנות וקחי פטריות, חמאה, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-33 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו מיני בייקון ופשטידות פטריות, מיני פטריות פיקניק פשטידות, ו מיני עוגות פטריות שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
ב 12 אינץ ' מחבת, לבשל בייקון על אש בינונית במשך 4 עד 6 דקות עד פריך; לנקז על מגבות נייר. מבשלים פטריות ובצל ב 2 כפות טפטוף בייקון על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד רך. בקערה קטנה, לשלב בייקון, פטריות ובצל. תניח בצד.
תנור חום ל 204°. ריסוס גיליון עוגיות גדול עם ספריי בישול.
במעבד מזון עם להב מתכת, מניחים קמח וגבינה. כיסוי; תהליך באמצעות תנועות on-and-off מהיר, עד מעורב היטב.
מוסיפים חמאה; תהליך עד שהתערובת נראית כמו פירורים גסים.
מוסיפים גבינת שמנת חלמונים ביצה, ממשיכים לעבד רק עד מעורבב בצק מתחיל ליצור כדור.
על פני השטח המשוריין, ללוש בצק 10 פעמים.
רול בצק עד 1/4 אינץ ' עבה.
חותכים לתוך 16 סיבובים עם חותך עגול 4 אינץ מקורנן.
כפית על 1 כף תערובת בייקון על כל סיבוב. מקפלים כל אחד לשניים; חותם קצוות עם מזלג tines.
מברשת כל כיס עם ביצה מוכה; מפזרים זרעי שומשום.
אופים 15 עד 20 דקות או עד חום זהוב.