פטריות ותרד פריטטה עם גבינת עיזים
פטריות ותרד פריטטה עם גבינת עיזים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 179 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.86 דולר למנה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, פטריות כפתור, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בתחליף הביצה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת אוכמניות כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 85%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו פטריות בר וגבינת עיזים פריטטה, פטריות, הריסן וגבינת עיזים פריטטה, ו פטריות חריסה וגבינת עיזים פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב בקערה בינונית תפוחי אדמה, 2 כפיות שמן זית, 1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי ו 1/4 כפית מלח. לחץ על תפוחי אדמה לצדדים התחתונים ומעלה של צלחת פאי עמוקה בגודל 10 אינץ ' המצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 375 במשך 10 דקות.
מחממים 1 כפית שמן שנותרה במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים פטריות ובצל למחבת; מטגנים במשך 6 דקות או עד שהם רכים.
מוסיפים את יתרת 1/2 כפית הפלפל, הנותרים 1/4 כפית מלח, תרד, טימין ושום; מבשלים 3 דקות או עד שהתרד נבול. מצננים מעט; מערבבים פנימה תחליף ביצה וגבינה.
יוצקים תערובת פטריות על תערובת תפוחי אדמה.
אופים בחום של 375 למשך 30 דקות או עד להתייצבות. מצננים 5 דקות; חותכים ל 6 טריזים.