פטריות לימון ואורז עשב
פטריות לימון & אורז עשב יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מנה אחת מכילה 82 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 51 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לכם גרידת לימון, פטריות ערמון לארוז, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 96%. מתכונים דומים: מטבל עשב לימון, סלט עשב לימון, ו מיונז עשב לימון.
הוראות
למלא סיר מרווח עם מים, להביא לרתיחה קצה כפית גדושה של מלח - המים יהיה בועה בזעם.
יוצקים את האורז, מערבבים פעם אחת וחוזרים לרתיחה, ואז הופכים את החום קצת כך שהמים רותחים בהתמדה, אבל לא במרץ.
מרתיחים חשופים, בלי לערבב (זה עושה אורז דביק) במשך 10 דקות. הרם כמה החוצה עם כפית מחוררת ולכרסם גרגר או שניים. אם הם פריך מדי, לבשל עוד דקה וטעם שוב. הם צריכים להיות עדינים אבל עם נשיכה קטנה.
מסננים את האורז לתוך מסננת גדולה לשטוף על ידי לשפוך על קומקום של מים חמים מאוד.
בינתיים, קוצצים את פטריות הערמון לחתיכות קטנות ומטגנים בשמן זית במחבת גדולה על חום גבוה במשך 4 דקות עד הזהב. מערבבים שום ומטגנים במשך 1 דקה.
מסננים ושוטפים את האורז וזורקים אותו לפטריות עם פטרוזיליה, עירית וגרידת לימון. נסה קצת ולהוסיף מלח במידת הצורך. הטעמים הקמצנים והרעננים הולכים ממש טוב עם דגים צלויים.