קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטריות מוקפצות

פטריות מוקפצות
פטריות Sauté יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. והוא מספק כ 4 מנות . מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם יש לכם פלפל, פטרוזיליה, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: קישואים & פטריות לטגן, אספרגוס פטריות מטגן, ו פטריות פורטובלו לטגן.

הוראות

1
להשרות פטריות בקערה של מים וכמה מיץ לימון במשך 5 דקות. תחזיק את סכין הקילוף בגב הלהב, לא בידית. כוון את הסכין למרכז כובע הפטרייה. להב ציר לתוך כובע על הטיה. פטריות רוק לכיוונך וסכין הרחק ממך בתנועה חלקה, קלה, beveling החוצה רצועה. חזור עם פטריות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
3
מחממים חמאה במחבת כבדה של 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מבשלים פטריות, כובע הצדדים למטה, עם 1/4 כפית מלח ופלפל 1/8 כפית, עד חום זהוב, כ 2 דקות. הפוך פטריות מעל עם מלקחיים ומפזרים עם הנותרים 1/4 כפית מלח 1/8 כפית פלפל, ואז לבשל עד פטריות מכרז, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
מפזרים מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
5
בעוד פטריות מתבשלות, לסדר משולשי לחם במחבת אפייה רדודה. מטגנים 5 עד 6 אינץ ' מהחום, מתהפך פעם אחת, עד קלוי קל, על 2 דקות בסך הכל (לצפות בזהירות).
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
שים 3 טוסטים על כל אחד 4 צלחות, ואז לחלק פטריות ביניהם עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
טפטוף מיצי מחבת על פטריות ומפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'