פטריות מוקפצות
פטריות Sauté יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. והוא מספק כ 4 מנות . מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם יש לכם פלפל, פטרוזיליה, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: קישואים & פטריות לטגן, אספרגוס פטריות מטגן, ו פטריות פורטובלו לטגן.
הוראות
להשרות פטריות בקערה של מים וכמה מיץ לימון במשך 5 דקות. תחזיק את סכין הקילוף בגב הלהב, לא בידית. כוון את הסכין למרכז כובע הפטרייה. להב ציר לתוך כובע על הטיה. פטריות רוק לכיוונך וסכין הרחק ממך בתנועה חלקה, קלה, beveling החוצה רצועה. חזור עם פטריות שנותרו.
מחממים חמאה במחבת כבדה של 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מבשלים פטריות, כובע הצדדים למטה, עם 1/4 כפית מלח ופלפל 1/8 כפית, עד חום זהוב, כ 2 דקות. הפוך פטריות מעל עם מלקחיים ומפזרים עם הנותרים 1/4 כפית מלח 1/8 כפית פלפל, ואז לבשל עד פטריות מכרז, על 2 דקות יותר.
בעוד פטריות מתבשלות, לסדר משולשי לחם במחבת אפייה רדודה. מטגנים 5 עד 6 אינץ ' מהחום, מתהפך פעם אחת, עד קלוי קל, על 2 דקות בסך הכל (לצפות בזהירות).
שים 3 טוסטים על כל אחד 4 צלחות, ואז לחלק פטריות ביניהם עם כפית מחוררת.
טפטוף מיצי מחבת על פטריות ומפזרים פטרוזיליה.