פטריות מוקפצות Garlicky
פטריות מטוגנות Garlicky הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 60 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח ים גס, מלח, פטריות מעובדות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו כרוב מוקפץ Garlicky, Garlicky Sauteed Chard שוויצרי, ו פטריות בולטות (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ את הגבעולים לנקות פטריות לחתוך כובעים לחתיכות בגודל ביס. פטריות קטנות מאוד ניתן להשאיר שלם.
הגדר 10-12-in. מחבת מעל חום גבוה. כאשר חם, מוסיפים שמן זית, מערבולת לתחתית המעיל, ומוסיפים פטריות.
מפזרים מלח ומבשלים על חום גבוה, ערבוב, עד פטריות להפסיק לתת את הנוזל ולהתחיל חום.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, 2 עד 3 דקות.
הסר מהחום; מערבבים פטרוזיליה.
מגישים על מגש ומתבלים במלח ים.