קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות10
ציון בריאות32
מגזין

פטריות מוקפצות ופנצ'טה ברוסקטה

פטריות מוקפצות ופנצ'טה ברוסקטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פטריות מוקפצות ו Pancetta Bruschettan. מתאים ל-10 מנות. מתאבן זה יש 129 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. אם יש לכם פנצ'טה, שמנת כבדה, יין מרסלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. האוכל הביא לך אותו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 38%. מתכונים דומים: פטריות מוקפצות ופנצ'טה ברוסקטה, ברוסקטה פטריות מוקפצות, ו מטוגנים עם פנצ'טה.

הוראות

1
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425).בינתיים, לסדר את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה. באמצעות 1 כף השמן, מברשת קלות מאוד את צמרות הלחם עם השמן. הפוך את הפרוסות מעל מברשת עם הנותרים 1 כף שמן. בנדיבות עונה צד אחד רק עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
לחםלחם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
1
מניחים את השמן ואת pancetta במחבת גדולה על חום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד pancetta הוא פריך משחימים, על 10 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את הפנצ ' טה לצלחת מרופדת בנייר מגבת ולהניח בצד.להגדיל את החום גבוה, להוסיף את הפטריות קורנית, ומבשלים, ערבוב לעתים רחוקות, עד הפטריות זהובות חום, על 7 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
פנצ ' טהפנצ ' טה
טימיןטימין
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מחבתמחבת
2
הסר את המחבת מהחום, הוסף את היין והחומץ, וגרד את כל חתיכות השחמה דבוקות לתחתית המחבת עד שהנוזל נספג, כ -30 שניות. להחזיר את המחבת לחום נמוך, מערבבים את השמנת, ומבשלים עד שהרוטב מתעבה מעט, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
קרםקרם
רוטברוטב
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הוסף את pancetta שמורות ומערבבים לשלב. טעם ותיבול עם מלח ופלפל כמו needed.To מגישים, מחלקים את תערובת הפטרייה באופן שווה על הלחם בגריל וחותכים את הברוסקטה לחתיכות אם תרצה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
פנצ ' טהפנצ ' טה
לחםלחם