פטריות מטוגנות הן ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 124 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שיני שום, חמאה, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו פטריות מטוגנות, פטריות מטוגנות, ו פטריות שיכר מוקפצות (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל פטריות שיטאקה בשכבה אחת ב 1 1/2 כף. שמן חם במחבת nonstick 10 עד 12 אינץ ' על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 4 עד 6 דקות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
העברה לקערה בינונית. חזור על הנוהל פעמיים נוספות עם פטריות פורטובלו, פטריות צדפות ושמן שנותר.