פטריות ממולאות
פטריות ממולאות הרביעי הוא קטוגני הר העבודה. מנה אחת מכילה 113 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה מכלמתכונים דורשים פירורי לחם, בצל, שמנת כבדה ופטריות. עם כפית ציון של 21%, המנה הזו די גרועה. נסו פטריות ממולאות, פטריות ממולאות, ו פטריות ממולאות עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
מוציאים וקוצצים גבעולי פטריות.
בסיר על אש בינונית, שלבו בקר טחון, בצל ושום. מבשלים עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מערבבים פנימה גבעולי פטריות קצוצים, 1 כף חמאה, פירורי לחם, מלח ופלפל. מבשלים תוך ערבוב תדיר במשך 5 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה שמנת.
טובלים כובעי פטריות ב-1/4 כוס חמאה מומסת, וממלאים בנדיבות בתערובת בשר. מסדרים פטריות ממולאות בתבנית אפייה.
אופים 20 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
פטריות ממולאות עובדות ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות לארמנדייה-ברנייה קו רוחב נוסף ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-55 דולר לבקבוק.
![לארמנדיאר-ברניאר קו רוחב אקסטר ברוט]()
לארמנדיאר-ברניאר קו רוחב אקסטר ברוט
כרמים ממוקמים בוורטוס, אוגר, אוויזה, קרמנט, המהווים קו קרוב למרידיאן ה -4. קו האורך הוא 60% יין בסיס מהוינטג ' 2009 המותסס בנירוסטה ו -40% יין מילואים מפודרה ואלון ניטרלי. 100% שרדונה התיישן על השקיות למעלה משנתיים ומינון של 4 גרם לליטר.