פטריות ממולאות I
פטריות ממולאות אני יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים שלך למזנון. מנה אחת מכילה 139 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . מתאים ל-9 מנות. , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בשר סרטנים, מלח שום, פטריות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ראשונית ופסקטריאנית . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 47% . נסו פטריות פורטובלו ממולאות ללא אלרגיות , פטריות ממולאות ארטישוק גבינותוסטייק פלנק ממולא בפטריות וגבינת פטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית עם תרסיס בישול נון-סטיק.
לגזע את הפטריות. שומרים 1/3 עד 1/2 מהגבעולים וטוחנים אותם.
מקציפים את גבינת השמנת עד לקבלת תערובת חלקה.
בקערה קטנה מערבבים גבעולי פטריות טחונים ובשר סרטנים. מערבבים את גבינת השמנת לתוך תערובת הגבעולים והצדפות.
מוסיפים מלח שום ומערבבים היטב. ממלאים את כובעי הפטריות בתערובת הגבינה. מסדרים את הכובעים על תבנית האפייה המוכנה.
אופים פטריות ב-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) במשך 20 דקות, או עד שתערובת הפטריות והסרטנים חמות, ורוב הנוזלים מהפטריות נאספו בתבנית.