פטריות ממולאות בייקון
פטריות ממולאות בייקון הוא הר ד ' יצירה המגישה 36. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 165 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בייקון, מלח ופלפל גרוס, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה מאוכלרשת יש 444 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר קטוגני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 45%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פטריות ממולאות בייקון, פטריות ממולאות בייקון ופרמזן, ו בייקון ופטריות פלפלים ממולאים.
הוראות
מחממים את התנור ל -400 מעלות פרנהייט מרפדים תבנית אפייה עם מסגרת בנייר אלומיניום.
במחבת גדולה מבשלים את הבצל והבייקון על אש בינונית עד שהם פריכים.
מוציאים את התערובת מהמחבת ומניחים בצד. באותה מחבת מוסיפים את הבורבון וגבינת השמנת ומערבבים כל הזמן עד שגבינת השמנת נמסה ומעורבת עם הבורבון.
מוסיפים את תערובת הבצל והבייקון חזרה למחבת ומערבבים יחד.
מוסיפים את פירורי הלחם, המלח והפלפל ומערבבים יחד.
כף את התערובת לכובעי הפטריות והניח על תבנית האפייה המוכנה.
אופים עד שהפטריות רכות, 25 עד 35 דקות. למעלה עם קצת פרמזן והכניס בחזרה לתנור כדי לאפשר את הגבינה להמיס.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז ברסטל מבעבע הם בחירה מצוינת לפטריות ממולאות. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. שמורת פייר פיטרס קובי גרנד קרו עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 65 דולר לבקבוק.
![פייר פיטרס קווי ריזרב גרנד קרו]()
פייר פיטרס קווי ריזרב גרנד קרו
היין בהיר או חיוור עם רמזים של ירוק אופייני לשרדונה. המוס בסדר וקבוע עם סרט יפה של בועות חזקות. האף הראשון הוא גם פרחוני ופירותי, ואז מגיע הערות של אגוזים טריים ולחם טרי. בסיום יש הדר אשר מביא רושם יפה של חלקות ורעננות. ההתקפה היא כנה, קשורה עדינות ועגלגלות. הרושם הראשוני נשלט עם פירות לבנים טריים (לימון ואגס) ועם פרחים (שיטה), ואחריהם תווים שמנת. סוף סוף מתמיד על הדרים (אשכוליות מסוכרות, קלמנטינה ולימון) ומינרליות, ומביא רעננות ואלגנטיות ליין.