קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

פטריות ממולאות חזיר ופנצ'טה

פטריות ממולאות חזיר ופנצ'טה
חזיר ופנצ'טה ממולאים פטריות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המתאבנים שלך. והוא יספק כ 30 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 199 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פירורי לחם, פטריות קרמיני, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. וזה די גרוע. נסו פטריות ממולאות עם שאלוט, תרד ופנצ'טה, Pancetta עטוף בשר חזיר ממולא Tenderloin, ו נקניק חזיר-פטריות ממולאות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מעיל מחבת גדולה עם שמן זית, להוסיף את הפנצ ' טה, ולשים את המחבת על חום בינוני גבוה. לבשל עד pancetta מתחיל להיות חום ופריך.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הבצל והפלפל האדום הכתוש, ומתבלים במלח, לפי הטעם. מבשלים עד הבצל הם רכים מאוד ארומטי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה. מערבבים את גבעולי הפטרייה ורוזמרין ו לטגן עד שהם נראים חומים מאוד נבולים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
6
מוסיפים את היין הלבן ומבשלים עד שהיין מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
הסר מהחום ולתת להתקרר.
8
בקערה גדולה משלבים את חזיר, ביצה, פרמזן ופירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מוסיפים את תערובת פטריות מקורר לשלב היטב. תכיני קציצת בדיקה קטנה ותבשלי אותה כדי לוודא שהתיבול נכון. מתבלים במלח, במידת הצורך. אם המילוי נראה קצת יבש להוסיף 1/4 ל 1/2 כוס מים כדי באמת להרטיב את הדברים.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
למלא כל כובע פטריות בנדיבות עם המילוי. מסדרים על תבנית אפייה ואופים עד המילוי מבושל דרך וחום ופריך על גבי, כ 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
העברה להגשת מגשים ומגישים חם.