פטריות ממולאות חזיר ופנצ'טה
חזיר ופנצ'טה ממולאים פטריות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המתאבנים שלך. והוא יספק כ 30 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 199 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פירורי לחם, פטריות קרמיני, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. וזה די גרוע. נסו פטריות ממולאות עם שאלוט, תרד ופנצ'טה, Pancetta עטוף בשר חזיר ממולא Tenderloin, ו נקניק חזיר-פטריות ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מעיל מחבת גדולה עם שמן זית, להוסיף את הפנצ ' טה, ולשים את המחבת על חום בינוני גבוה. לבשל עד pancetta מתחיל להיות חום ופריך.
מוסיפים את הבצל והפלפל האדום הכתוש, ומתבלים במלח, לפי הטעם. מבשלים עד הבצל הם רכים מאוד ארומטי, על 5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה. מערבבים את גבעולי הפטרייה ורוזמרין ו לטגן עד שהם נראים חומים מאוד נבולים.
מוסיפים את היין הלבן ומבשלים עד שהיין מתאדה.
בקערה גדולה משלבים את חזיר, ביצה, פרמזן ופירורי לחם.
מוסיפים את תערובת פטריות מקורר לשלב היטב. תכיני קציצת בדיקה קטנה ותבשלי אותה כדי לוודא שהתיבול נכון. מתבלים במלח, במידת הצורך. אם המילוי נראה קצת יבש להוסיף 1/4 ל 1/2 כוס מים כדי באמת להרטיב את הדברים.
למלא כל כובע פטריות בנדיבות עם המילוי. מסדרים על תבנית אפייה ואופים עד המילוי מבושל דרך וחום ופריך על גבי, כ 7 עד 8 דקות.
העברה להגשת מגשים ומגישים חם.