קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

פטריות ממולאות חמות וחריפות

פטריות ממולאות חמות וחריפות
פטריות ממולאות חמות וחריפות עשויות להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וראשוני משרת 15 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 125 קלוריות. מתכון זה מכלמתכונים יש 16 אוהדים. אם יש לכם כמון טחון, פלפלי ג'לפנו, אבקת שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 25%. הציון הזה די גרוע. נסו פטריות ממולאות פיקנטיות, פטריות ממולאות פיקנטיות, ו תרד מתובל-פטריות ממולאות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מערבבים בקערה גבינת שמנת, גבינת צ 'דר, בצל, בייקון, פלפלי ג' לפנו, כמון ואבקת שום. כף תערובת גבינת שמנת לכל פטריה. מסדרים פטריות ממולאות על תבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
אופים בתנור שחומם מראש עד שהפטריות רכות והגבינה נמסה, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק