פטריות ממולאות ים תיכוניות
פטריות ממולאות ים תיכוניות עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 793 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לכם גבינת שמנת פילדלפיה, עגבניות מיובשות בשמן ארוז, שלוש גבינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו סרטן ים תיכוני ופטריות ממולאות קוסקוס, מתאבן מהיר: פטריות ממולאות ים תיכוניות, ו פלפלים ים תיכוניים ממולאים עם קוסקוס, עוף ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
הסר גבעולים מפטריות; קוצצים דק מספיק גבעולים למדוד 1/4 כוס. השלך את הגבעולים הנותרים או להכניס למקרר לשימוש אחר.
שמן חום במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מוסיפים גבעולים ועגבניות קצוצים; מבשלים ומערבבים 2 עד 4 דקות. או עד פטריות מכרז.
מוסיפים פירורי לחם ובצל; מבשלים ומערבבים 1 דקות.
הסר מהחום; מגניב 10 דקות.
תנור חום ל 400 F. להזמין תערובת פירור 1/4 כוס.
מערבבים גבינת שמנת, גבינה מגורדת ובזיליקום בקערה בינונית עד מעורבב. מערבבים בתערובת הפירורים הנותרים; כף לתוך פטריות, הוספת כ 1 כף. לכל אחד.
מניחים על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף; מפזרים תערובת פירור שמורה.
אופים 15 עד 20 דקות. או עד מחומם דרך.