פטריות ממולאות עגבניות מיובשות
פטריות ממולאות עגבניות מיובשות ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני הר ד ' אובר. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם זיתי קלמטן, עלי בזיליקום, עגבניות מיובשות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה די גרוע. נסו ארטישוק ופסטה עגבניות מיובשות, פסטו עגבניות קל טבעוני מיובש בשמש, ו פסטת פסטו עגבניות מיובשות עם זודלס (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית וזורקים פנימה את כובעי הפטריות. לזרוק אותם סביב 1 דקה, ולאחר מכן להסיר לתבנית אפייה ולהניח בצד.
לאותה מחבת מוסיפים את הזיתים, הפטרוזיליה, העגבניות המיובשות, השום ונתז יין לבן. מערבבים הכל יחד ומבשלים 1 עד 2 דקות כדי לשחרר את כל הטעם. ואז להסיר מהחום. מערבבים פנימה את הצנוברים.
מניחים נתח מוצרלה בתוך כל כובע פטריות. ואז שופכים את תערובת העגבניות המיובשות מעל.
מכניסים את תבנית האפייה לתנור ואופים עד שהגבינה נמסה, כ -15 דקות.
מפזרים את הבזיליקום הקצוץ ומגישים את הפטריות היישר מהתנור או בטמפרטורת החדר.