פטריות ממולאות עם גבינה שוויצרית
אם יש לכם חמאה, מלח ופלפל, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. . עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. נסו כלב סויה עם פטריות מרסלה וגבינה שוויצרית, חזה עוף עם פטריות, גבינה שוויצרית ויין לבן, ו תרד וגבינה שוויצרית ממולאת ירכיים עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
הסר גבעולים מפטריות. קוצצים דק גבעולים ולהניח בצד. מסדרים כובעים חלולים בצד למעלה בתבנית האפייה.
טפטוף עם 5 כפות חמאה מומסת, ומלח ופלפל לפי הטעם.
ממיסים 1/4 כוס חמאה בסיר בינוני על אש בינונית. מערבבים את גבעולי פטריות ובצל, ומבשלים 5 דקות, או עד מכרז. בהדרגה להתמזג קמח שמנת כבדה עד חלקה.
בנדיבות דברים כובעי פטריות עם התערובת. למעלה עם גבינה שוויצרית.
אופים 15 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד השחמה קלה.