פטריות ממולאות עם נקניק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל פטריות ממולאות עם נקניק. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. מתאים ל-24 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם נקניק, צנוברים, פתיתי פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פטריות ממולאות בנקניקיות, פטריות ממולאות נקניק, ו פטריות ממולאות נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
כדי להפוך את המילוי, לשים את הצימוקים, זיתים, צנוברים, פטרוזיליה, ושום על קרש חיתוך וקוצצים, ולשים לתוך קערת ערבוב.
מוסיף את הנקניק ו 1/2 כוס הגבינה.
טפטף את המילוי עם כ 1/4 כוס שמן זית כדי להרטיב ולהתבשל עם מלח, פלפל, פתיתי פלפל אדומים; לערבב היטב עם הידיים לשלב.
שים את פירורי הלחם בקערה אחרת, טפטוף עם קצת שמן זית ולהוסיף 1/4 כוס פקורינו; העונה עם מלח ופלפל.
שמן את הקרקעית ואת הצדדים של צלחת תבשיל אשר גדול מספיק כדי להחזיק את כל הפטריות בשכבה אחת. מסדרים את הפטריות בנוחות במחבת, בצד הכובע למטה; מתבלים את הקרביים במלח ופלפל וטפטוף בשמן זית. דברים כל פטריות עם כפית נדיבה של המילוי נקניק ומפזרים את פירורי הלחם על גבי; טפטוף עם עוד יותר שמן.
אופים במשך 20 דקות עד המילוי הוא השחמה והפטריות רכות, סיבוב המנה מעת לעת אפילו לבישול.