פטריות ממולאות פרושוטו
פטריות ממולאות פרושוטו עשויות להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתאים ל-36 מנות. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 37 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חרדל דיז'ון, גרידת לימון, עירית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 53 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 10%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו גבינת עיזים ופרושוטו פטריות ממולאות, עוף עם פרושוטו ופטריות, ו תפוחי אדמה אפויים פעמיים עם פטריות ופרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מוציאים את הגבעולים מהפטריות. קוצצים דק מספיק גבעולי פטריות לשווה 1/3 כוס. מחק את גבעולי הפטריות שנותרו.
במחבת גדולה ממיסים את החמאה על אש בינונית.
מוסיפים את פרושוטו, עירית וגבעולי פטריות קצוצים. מבשלים תוך כדי ערבוב תדיר עד שהפרושוטו פריך והגבעולים רכים, בערך 6 דקות. מנמיכים את האש לנמוכה.
מוסיפים את גבינת השמנת, החרדל, גרידת הלימון, הטרגון והפלפל, תוך ערבוב עד לאיחוד התערובת.
כף את תערובת גבינת השמנת באופן שווה לכובעי הפטריות; מניחים על תבנית עם מסגרת.