פטריות מרנג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל פטריות מרנג. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 44 קלוריות. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 66 . אם יש לכם ליקר תפוזים, סוכר, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-29 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פטריות מרנג, פטריות מרנג, ו עוגת פירות חלבית עם פטריות מרנג (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר כבד לשלב סוכר ומים. מביאים את הנוזל לרתיחה על אש נמוכה, מערבלים את הסירופ ושולפים את כל גבישי הסוכר נצמדים לצדדים של המחבת עם מברשת טבולה במים קרים. מרתיחים את הסירופ עד שהוא מגיע לשלב הסופטבול, או עד שמדחום ממתקים רושם 240 מעלות F.
בעוד הסירופ הוא בישול, בקערה של מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה עד שהם קצף.
מוסיפים קרם של טרטר וקורט של מלח ומכים את הלבנים במשך 30 שניות.
מפזרים סוכר ומכים את הלבנים עד שהם מחזיקים פסגות נוקשות.
מוסיפים את הסירופ בזרם, מכים, ומכים את המרנג במשך 10 דקות, או עד שהוא מתקרר. מלא שקית מאפה מצויד קצה 1/3 אינץ רגיל עם מרנג צינור החוצה 66 תלוליות, כל אחד על 1 אינץ ' קוטר, על גבי גיליון אפייה גדול מרופד בנייר קלף כדי להפוך את כובעי פטריות. החזק את שקית מאפה ישר למעלה צינור החוצה 66 קונוסים על גיליון האפייה כדי להפוך את גבעולי פטריות.
אופים את המרנג בתנור איטי מאוד שחומם מראש (200 מעלות F) במשך 1 שעה.
הסר את תבנית האפייה מהתנור ודחוף את החלק התחתון של כובעי הפטריות. החזירו את המרנג לתנור ואפו אותם לעוד 30 דקות. לאחר 30 דקות, לכבות את החום ולתת מרנג לעמוד בתנור במשך 2 שעות יותר.
מילוי שקית מאפה מצויד בקצה כוכב קטן עם קרם גנאש צינור הקרם לתוך החלק התחתון של הכובעים כדי לדמות זימים. לדחוף גזע לתוך כל כובע, לעמוד את הפטריות זקופות על הגבעולים שלהם בצלחת רדודה, ולהניח אותם בצד עד קרם גנאש הוא מוצק. אחסן את הפטריות מכוסות.
בחלק העליון של דוד כפול להגדיר מעל מים חמים, להמיס את השוקולד עם שמנת כבדה וליקר בטעם כתום, ערבוב עד התערובת חלקה.
להעביר את התערובת לתוך קערת מתכת לקרר, לתת לו קריר ערבוב מדי פעם במשך כ 30 דקות. כאשר מוכן לשימוש, מקציפים את השוקולד רק עד שהוא מחזיק פסגות רכות.