פטריות, עדשים ואורז בר טימבאלס דורש בערך 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 150 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך טופו משי, שרי, רסק עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 51% המנה הזו מוצקה. נסו עדשים ופרי אורז, אורז בר ודלעת פיקנטית ממולאת בלוט סקווש, ו אורז פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים פרוסת פטריה נאה אחד בתחתית של כל ramekin, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מטגנים את הבצל במחבת שאינה מקל עד שהוא מתחיל להשחים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים את הלחם במעבד מזון ודופק עד שהוא הופך פירורים.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
4
מוסיפים את הפטריות, טופו, שום, שרי ומים ומתמזגים עד חלקה למדי.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
צרור תרד טרי (בערך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
רוטב סויה 1 כף שומשום
5
הוסף את העדשים ולעבד שוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
6
מוסיפים את רסק העגבניות, עשבי תיבול, קורנפלור, ומלח ומעבדים עד מעורבב היטב.
הוסף את הבצל למעבד ואת הדופק כדי לכלול אותם אבל לא יתר תהליך (אתה רוצה שהם לשמור על קצת מרקם.) לגרד את התוכן של מעבד מזון לתוך קערה ולהוסיף את אורז בר מבושל. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם. מחלקים את התערובת בין ramekins משומן להחליק את צמרות עם כף. הגדר את ramekins בתבנית אפייה גדולה ולהוסיף מים חמים לתבנית, דואג לא להתיז אותו לתוך ramekins.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אורז בר מבושל
20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
אופים, חשוף, עד צמרות הם חומים וקשוחים ובינוניים נראה מוצק למדי כאשר לחוץ עם אצבע-על 45-50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר במשך 10 דקות. הפעל סכין דק סביב הקצוות ולהפוך את ramekins על צלחות הגשה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מגישים עם רוטב פטריות האהוב עליך (או לראות את שלי להלן).