קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות9
מגזין

פטריות עשירות & פאי Neep

פטריות עשירות & פאי Neep
אם 69 סנט למנה נופל בתקציב שלך, פטריות עשירות & פאי Neep יכול להיות סופר טבעוני מתכון לנסות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 158 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו בצל, תפוחי אדמה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 25 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו קעקוע סקוטי, Neep ומרק גזר, לזניה עשירה בארטישוק ופטריות, ו Rigatoni עם רוטב פטריות עשיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבתות נפרדות, להרתיח השוודי שלך ותפוחי אדמה עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
2
בקערות נפרדות, מועכים השוודי שלך עם חמאה ועונה ולעשות את אותו הדבר לתפוחי האדמה שלך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בעוד השוודי שלך ותפוחי אדמה מבשלים, לטגן את הבצל והשום בשמן לפתית עד רך, ולאחר מכן להוסיף את הפטריות ומבשלים בעדינות במשך 10-15 דקות עד הפטריות רכות ועסיסיות. מערבבים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
4
מוסיפים את היין האדום ואת המניה ומבשלים ברתיחה עדינה, עם מכסה על במשך 15-20 דקות עד היין והמניות הפכו לרוטב עבה, ואז העונה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
בעוד הפטריות מבשלות, מחממים את התנור ל 220c/200cfan / 218° / סימן גז 7.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
להעביר את הפטריות לתבשיל בראש הראשון עם השוודי ולאחר מכן עם מחית. מבשלים בתנור במשך 25-30 דקות עד ציפוי תפוחי האדמה הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
תיהנו ממבחר ירקות ירוקים וכוס יין אדום עשיר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם