פטריות עשירות & פאי Neep
אם 69 סנט למנה נופל בתקציב שלך, פטריות עשירות & פאי Neep יכול להיות סופר טבעוני מתכון לנסות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 158 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו בצל, תפוחי אדמה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 25 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו קעקוע סקוטי, Neep ומרק גזר, לזניה עשירה בארטישוק ופטריות, ו Rigatoni עם רוטב פטריות עשיר (מתכונים דומים).
הוראות
במחבתות נפרדות, להרתיח השוודי שלך ותפוחי אדמה עד במכרז.
בקערות נפרדות, מועכים השוודי שלך עם חמאה ועונה ולעשות את אותו הדבר לתפוחי האדמה שלך. תניח בצד.
בעוד השוודי שלך ותפוחי אדמה מבשלים, לטגן את הבצל והשום בשמן לפתית עד רך, ולאחר מכן להוסיף את הפטריות ומבשלים בעדינות במשך 10-15 דקות עד הפטריות רכות ועסיסיות. מערבבים בקמח.
מוסיפים את היין האדום ואת המניה ומבשלים ברתיחה עדינה, עם מכסה על במשך 15-20 דקות עד היין והמניות הפכו לרוטב עבה, ואז העונה.
בעוד הפטריות מבשלות, מחממים את התנור ל 220c/200cfan / 218° / סימן גז 7.
להעביר את הפטריות לתבשיל בראש הראשון עם השוודי ולאחר מכן עם מחית. מבשלים בתנור במשך 25-30 דקות עד ציפוי תפוחי האדמה הוא זהוב.
תיהנו ממבחר ירקות ירוקים וכוס יין אדום עשיר.