חותכים פטריות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' ושום בשר טחון. בחום מחבת גדול 2 כפות שמן על חום מתון עד חם אבל לא מעשן ומבשלים פטריות ושום עם מלח ופלפל לפי הטעם, ערבוב, עד פטריות נוזליות לתת את הוא התאדה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
הסר מחבת מחום ולזרוק פטריות עם שמן כפות שנותר. שמור על פטריות חמות, מכוסות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לחם טוסט ומרח עם פירה עגבניות. פירה למעלה עם פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
Toast bread and spread with tomato purée. Top purée with mushrooms.