פטריות פורטבלו במרינדה הטובות ביותר בסוואנה
פטריות פורטבלו במרינדה הטובות ביותר של סוואנה הן ללא גלוטן וטבעוני ומספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם יין בישול, שום, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: פטריות פורטובלו במרינדה, Chard שוויצרי עם פטריות פורטובלו במרינדה, ו Portobello במרינדה פניני.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
בתבנית אפייה, מערבבים את היין, שמן זית, רוטב סויה, חומץ בלסמי ושום.
מניחים כובעי פטריות במהופך במרינדה, ומרינדה 15 דקות.
כיסוי צלחת, ולהעביר לתנור שחומם מראש.
אופים 25 דקות. הפעל פטריות ולהמשיך לאפות 8 דקות.