פטריות פורטובלו במרינדה
פטריות פורטובלו במרינדה עשויות להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 54 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אורגנו, שמן זית, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 7 דקות. מתכונים דומים: Chard שוויצרי עם פטריות פורטובלו במרינדה, Portobello במרינדה פניני, ו המבורגרים פורטובלו במרינדה בלסמית.
הוראות
מברשת את הפטריות בזהירות עם מגבת נייר כדי להיפטר לכלוך עודף. באמצעות כף, בזהירות לגרד את הזימים מהחלק התחתון של כובע פורטובלו.
חותכים את הפטרייה לשניים לאורך המערכת (כמו שאתה butterflying זה) אז יש לך 2 סיבובים דקים ומניחים אותם בקערה גדולה.
במחבת סאוט מוסיפים את השמן ומניחים על אש בינונית. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את השום ואת השאלות ומבשלים לא יותר מ 2 דקות. כבה את החום והוסף את גרידת הלימון, מיץ לימון, אורגנו, טימין, דבש, מלח ופלפל וקצף במרץ.
יוצקים את התערובת על הפטריות ועם הידיים שלך לזרוק בעדינות מעיל, לוודא שיש אפילו כיסוי.
תנו לפטריות לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 45 דקות.