פטריות פורטובלו ממולאות ריזוטו
אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לקופסת המתכונים שלך, פטריות פורטובלו ממולאות ריזוטו עשויות להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 420 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. לכו לחנות ואספו אורז ארבוריו, פלפל, חמאה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. לא הרבה אנשים ממש אהבו את התוספת הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 54%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: פטריות פורטובלו ממולאות, פטריות פורטובלו ממולאות, ו פטריות פורטובלו ממולאות.
הוראות
מניחים ויניגרט בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את הפטריות. חותם שקית ולהפוך מעיל; במקרר לפחות 30 דקות.
מסננים וזורקים את המרינדה.
מניחים כובעי פטריות בתוך 15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים, לא מכוסים, בחום של 425 למשך 15-20 דקות או עד שהם רכים.
בינתיים, בסיר קטן, מחממים מרק ושומרים על חום. בתנור הולנדי הקפיצו את הבצל, הפלפלים, הצנוברים והשום בחמאה עד שהם רכים, כ -3 דקות.
מוסיפים אורז; מבשלים ומערבבים 2-3 דקות. מערבבים בזהירות 1 כוס מרק חם. מבשלים ומערבבים עד שכל המרק נספג.
מוסיפים את המרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד. אפשר לנוזל לספוג בין תוספות. מבשלים עד שהריזוטו קרמי והאורז כמעט רך. (זמן הבישול הוא כ -20 דקות.)
מערבבים פנימה 1/2 כוס גבינה, פטרוזיליה ופלפל.
מניחים 3/4 כוס ריזוטו בכל כובע פטריות.
מפזרים גבינה שנותרה; מגישים מיד.