קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

פטריות פורטובלו ממולאות ריזוטו

פטריות פורטובלו ממולאות ריזוטו
אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לקופסת המתכונים שלך, פטריות פורטובלו ממולאות ריזוטו עשויות להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 420 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. לכו לחנות ואספו אורז ארבוריו, פלפל, חמאה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. לא הרבה אנשים ממש אהבו את התוספת הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 54%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: פטריות פורטובלו ממולאות, פטריות פורטובלו ממולאות, ו פטריות פורטובלו ממולאות.

הוראות

1
מניחים ויניגרט בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את הפטריות. חותם שקית ולהפוך מעיל; במקרר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
מסננים וזורקים את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
3
מניחים כובעי פטריות בתוך 15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
אופים, לא מכוסים, בחום של 425 למשך 15-20 דקות או עד שהם רכים.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
בינתיים, בסיר קטן, מחממים מרק ושומרים על חום. בתנור הולנדי הקפיצו את הבצל, הפלפלים, הצנוברים והשום בחמאה עד שהם רכים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
מוסיפים אורז; מבשלים ומערבבים 2-3 דקות. מערבבים בזהירות 1 כוס מרק חם. מבשלים ומערבבים עד שכל המרק נספג.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
7
מוסיפים את המרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד. אפשר לנוזל לספוג בין תוספות. מבשלים עד שהריזוטו קרמי והאורז כמעט רך. (זמן הבישול הוא כ -20 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
8
מערבבים פנימה 1/2 כוס גבינה, פטרוזיליה ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
9
מניחים 3/4 כוס ריזוטו בכל כובע פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
10
מפזרים גבינה שנותרה; מגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל