פטריות פורטובלו ממולאות תרד עם אבוקדו
פטריות פורטובלו ממולאות תרד עם אבוקדו עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לתוספת. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 12 גרם חלבון, 42 גרם שומן, ובסך הכל של 494 קלוריות. המתכון הזה מכסה 44% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 18 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ים, עלי תרד, גבינת פרמזן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 99%. הציון הזה מרהיב. נסו פטריות פורטבלו ממולאות תרד, פטריות פורטובלו ממולאות במטבל תרד וארטישוק, ו קליפות ממולאות עם פטריות ריקוטה, תרד ופורטבלו (מתכונים דומים).
הוראות
משרים עגבניות מיובשות בקערת מים חמים עד לריכוך, כ -20 דקות.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מרפדים תבנית בנייר אפייה.
משפשפים את כובעי פטריות הפורטבלו עם 2 כפות שמן זית, או לפי הצורך; מסדרים את דפנות הזימים של הפטריות כלפי מעלה על תבנית האפייה המוכנה. מתבלים פטריות באורגנו, מלח ים ופלפל שחור.
אופים פטריות בתנור שחומם מראש עד שהם רכים, 8 עד 10 דקות.
מניחים במעבד מזון את גבעולי הפטריות, העגבניות המיובשות, הפלפל האדום ושיני השום; דופק עד קצוץ דק.
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים ומערבבים תערובת עגבניות מיובשות בשמן החם עד לריחני, כ -2 דקות.
מערבבים תרד למחבת; מכסים, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהתרד נבול, כ -3 דקות נוספות, תוך ערבוב מדי פעם.
מסננים עודפי נוזלים מהמחבת.
כף תערובת תרד מעל כובעי פטריות אפויות.
מחלקים אבוקדו חתוך לקוביות על גבי פטריות דברים ומפזרים גבינת פרמזן להגשה.