פטריות, פלפל ופונטינה פריטטה
פטריות, פלפל, ופונטינה פריטטה עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 161 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, פטריות, חלבוני ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן צמחוני וקטוגני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: פטריות, כרישה ופונטינה פריטטה, פטריות, כרישה ופונטינה פריטטה, ו חביתת פטריות ופלפל עם פונטינה.
הוראות
מחממים שמן במחבת 10 אינץ', מחבת בטוחה לתנור או מחבת.
מוסיפים בצל ופלפל; לטגן מעל חום בינוני 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים פטריות, כיסוי, ומטגנים 3 דקות, ערבוב מספר פעמים.
להוסיף שום, ו saut 1 דקה נוספת.
הסר תערובת ירקות מחום, ולהעביר לצלחת להתקרר בקצרה. נגב מחבת עם מגבות נייר, וחזור לתנור.
מערבבים ביצים, חלבונים ביצה, חלב, מלח, פלפל, בזיליקום בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב; להפריש.
מחבת חום מעל חום בינוני במשך 2-3 דקות ולהוסיף חמאה, מחבת מתערבלת להמיס חמאה באופן שווה.
מוסיפים ירקות לתערובת ביצים בקערה, מערבבים, ושופכים בזהירות תערובת שלמה למחבת מחוממת. פיזור עגבניות שרי וגבינה על תערובת ביצה (לא לערבב).
לבשל פריטטה בעדינות על אש בינונית נמוכה 15-18 דקות או untilit מבושל רוב הדרך. כדי לסיים את הבישול העליון, מחממים broiler ומניחים את frittata על 6-8 אינץ ' מחום במשך 2-4 דקות (לצפות פריטטה בזהירות כדי להבטיח שזה לא לשרוף).
הסר פריטטה מהתנור, מגניב על מתלה חוט במשך 5 דקות, ולנער מחבת במהירות קדימה ואחורה כדי לשחרר. מגניב עוד כמה דקות, ואז בזהירות לשים צלחת על פריטטה ולהפוך אותו על הצלחת. הפוך אותו שוב על צלחת אחרת כך פריטטה הוא בצד ימין למעלה. מקררים עד שמוכנים להגיש.