פטריות צדפות בגריל
איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 10 . מנה אחת מכילה 106 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם יש לכם מלח ים גס, פטריות צדפות, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכונים דומים: ריזוטו עם צדפות בגריל ופטריות שיטאקה, מק וגבינה (עם חזיר ופטריות צדפה), ו פטריות צדפות רוקפלר.
הוראות
להקציף יחד מיצים, חומץ, ושמן בקערה גדולה. לזרוק פטריות עם ויניגרט ו marinate 15 דקות.
להעביר פטריות לקערה אחרת עם מלקחיים, הזמנת ויניגרט.
הכן גריל לבישול. אם באמצעות גריל פחם, פתחי אוורור בתחתית הגריל, ואז פחם אור. אש פחם חם כאשר אתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מתלה עבור 1 עד 2 שניות. אם באמצעות גריל גז, מבערים מחממים על גבוה, מכוסה, 10 דקות, ואז להפחית את החום בינוני גבוה.
פטריות גריל ב 3 קבוצות על גיליון גריל משומן להגדיר על מתלה גריל, עם גריל מכוסה רק אם באמצעות גריל גז, פונה לעתים קרובות, עד חום זהוב, על 5 דקות לכל אצווה.
להעביר ויניגרט כמו בגריל, ואז לזרוק עם מלח ים.
* אם מלח הים שלך הוא מאוד פרטני ו pebblelike, למחוץ אותו באמצעות הצד השטוח של סכין כבד גדול או בתחתית של מחבת כבדה.* אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, פטריות יכול להיות בגריל בקבוצות קלות משומן היטב מחבת גריל מתובל על חום גבוה בינוני, פונה לעתים קרובות, על 5 דקות לכל אצווה.