פטריות צדפות כבושות
זה מובא לך על ידי אוכל רציני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 48 שעות. אם יש לכם עלי דפנה, מלח כבישה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 61%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פטריות מלך צדפות מוקפצות עם חרדל כבוש ירוק, מק וגבינה (עם חזיר ופטריות צדפה), ו חזיר עם פטריות צדפות.
הוראות
לשטוף פטריות צדפות היטב ולחתוך אותם לחתיכות.
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה ומבשלים את פטריות הצדפה במשך 8-10 דקות, עד שהם רכים.
בסיר בינוני, לשלב חומץ, בצל, מלח, סוכר ופלפל. מביאים לרתיחה.
כאשר פטריות הצדפה רכות, לנקז אותם היטב ולהעביר אותם אל המלח.
מבשלים פטריות במי מלח במשך 5 דקות.
מחלקים עלי מפרץ ושום בין שתי צנצנות ליטר מוכנות.
לארוז פטריות צדפות ובצל לצנצנות ולמעלה עם מלח, עוזב 1/2 אינץ ' headspace.
השתמש בכף עץ או מקל אכילה כדי להסיר בועות אוויר מצנצנות. במידת הצורך, להוסיף מלח יותר כדי להחזיר את headspace ל 1/2 אינץ'.
לנגב חישוקים, להחיל מכסים וטבעות ולעבד צנצנות באמבט מים רותחים במשך 15 דקות.
כאשר נגמר הזמן, להסיר צנצנות מ קנינג סיר ולתת צנצנות להתקרר על מגבת מטבח מקופלת.
כאשר צנצנות הם מגניבים, לבדוק מכסים כדי להבטיח חותם טוב. כל צנצנות unsealed צריך להיות מאוחסן במקרר.
תן פיקלס לנוח לפחות 48 שעות לפני הפתיחה.
מלפפונים חמוצים אטומים יציבים למדף למשך שנה אחת.