פטריות צדפות מוקפצות
פטריות צדפות מוקפצות דורש כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 34 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ סיידר, פטריות צדפות, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פטריות צדפות מוקפצות עם לינגוויני, חזיר עם פטריות צדפות, ו מק וגבינה (עם חזיר ופטריות צדפה) (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה עד חם. פטריות מטוגנות עם 1/2 כפית מלח עד הזהב, על 8 דקות.
מוסיפים חומץ ו sauté עד התאדה, על 1 דקה. מתבלים במלח, ואז עוברים לצלחת להתקרר.
פטריות יכול להתבצע 4 שעות קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר.