פטריות צלויות עם דלעת-Chipotle Polentan נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 343 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך דבש, מחית דלעת, מלח ים ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו דלעת קלויה צ'יפוטלה, קסדיות פטריות וקייל עם בשר דלעת צ' יפוטלה וסלסה כרוב, פולנטה שמנת עם פטריות קלויות, ו קערות פולנטה מרווה עם כרוב ניצנים קלוי ופטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. זורקים את הפטריות עם שמן זית כתית, שום, מרווה, מלח ופלפל, וצולים 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1/2 ענף רוזמרין
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בינתיים, לחמם את מחית הדלעת בסיר קטן על אש בינונית עם ציר עוף קטן כדי לדלל אותו. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מביאים את שאר המלאי לרתיחה בסיר ולטפטף בצ ' יפוטלה באדובו, הרוטב והפולנטה. המשיכו לטאטא את הפולנטה עד שהיא מתרחקת מצדי הסיר, ואז מערבבים את החמאה והדבש.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלה משומר באדובו
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
דלעת משומר
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מערבבים את הדלעת ואת פולנטה ומגישים בקערות רדודות. למעלה עם פטריות קלויות ומקשטים עם pepitas ועירית.