קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות89
מגזין

פטריות צלויות עם רוזמרין ושום

פטריות צלויות עם רוזמרין ושום
פטריות קלויות עם רוזמרין ושום עשוי להיות התוספת שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 669 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך חומץ יין, שיני שום, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו פטריות צלויות עם שום ורוזמרין, פטריות קלויות קלות עם רוזמרין ושום, ו פטריות שום ורוזמרין (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב מרכז ולחמם מראש את התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2
בקערה גדולה, מוסיפים את השום, הרוזמרין, חומץ יין אדום, חרדל, פתיתי פלפל אדום, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ולהקציף עד בשילוב היטב. לטפטף לאט בשמן זית, תוך לטאטא כל הזמן, ומערבבים עד ההלבשה מתעבה ו emulsifies.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
3
מוסיפים את הפטריות לקערה וזורקים עד שכל הפטריות מצופות ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
4
יוצקים את הרוטב ואת הפטריות לתבנית אפייה גדולה ומסדרים את הפטריות בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
מניחים את הפטריות בתנור וצולים במשך 15 דקות. באמצעות כף עץ, מערבבים את הפטריות, ולאחר מכן ממשיכים לצלות עד הפטריות רכות, כ -10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
6
אפשר לפטריות להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
7
מעבירים את הפטריות לצלחת מנה גדולה, ואז מערבבים במיץ לימון. מתבלים לפי הטעם עם יותר מלח ופלפל, ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף בברי)(ניתן להחליף בברי)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
8
מגישים את הפטריות חמות, או בטמפרטורת החדר, עם לחם פריך לטבילה לתוך ההלבשה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות