פטריות צלויות עם רוזמרין ושום
פטריות קלויות עם רוזמרין ושום עשוי להיות התוספת שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 669 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך חומץ יין, שיני שום, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו פטריות צלויות עם שום ורוזמרין, פטריות קלויות קלות עם רוזמרין ושום, ו פטריות שום ורוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב מרכז ולחמם מראש את התנור ל 204°.
בקערה גדולה, מוסיפים את השום, הרוזמרין, חומץ יין אדום, חרדל, פתיתי פלפל אדום, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ולהקציף עד בשילוב היטב. לטפטף לאט בשמן זית, תוך לטאטא כל הזמן, ומערבבים עד ההלבשה מתעבה ו emulsifies.
מוסיפים את הפטריות לקערה וזורקים עד שכל הפטריות מצופות ברוטב.
יוצקים את הרוטב ואת הפטריות לתבנית אפייה גדולה ומסדרים את הפטריות בשכבה אחת.
מניחים את הפטריות בתנור וצולים במשך 15 דקות. באמצעות כף עץ, מערבבים את הפטריות, ולאחר מכן ממשיכים לצלות עד הפטריות רכות, כ -10 דקות יותר.
מעבירים את הפטריות לצלחת מנה גדולה, ואז מערבבים במיץ לימון. מתבלים לפי הטעם עם יותר מלח ופלפל, ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.
מגישים את הפטריות חמות, או בטמפרטורת החדר, עם לחם פריך לטבילה לתוך ההלבשה נוספת.