קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות89
מגזין

פטריות צלויות עם רוזמרין ושום

פטריות צלויות עם רוזמרין ושום
פטריות קלויות עם רוזמרין ושום עשוי להיות התוספת שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 669 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך חומץ יין, שיני שום, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו פטריות צלויות עם שום ורוזמרין, פטריות קלויות קלות עם רוזמרין ושום, ו פטריות שום ורוזמרין (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב מרכז ולחמם מראש את התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה גדולה, מוסיפים את השום, הרוזמרין, חומץ יין אדום, חרדל, פתיתי פלפל אדום, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ולהקציף עד בשילוב היטב. לטפטף לאט בשמן זית, תוך לטאטא כל הזמן, ומערבבים עד ההלבשה מתעבה ו emulsifies.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את הפטריות לקערה וזורקים עד שכל הפטריות מצופות ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים את הרוטב ואת הפטריות לתבנית אפייה גדולה ומסדרים את הפטריות בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
מניחים את הפטריות בתנור וצולים במשך 15 דקות. באמצעות כף עץ, מערבבים את הפטריות, ולאחר מכן ממשיכים לצלות עד הפטריות רכות, כ -10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
אפשר לפטריות להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
7
מעבירים את הפטריות לצלחת מנה גדולה, ואז מערבבים במיץ לימון. מתבלים לפי הטעם עם יותר מלח ופלפל, ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
8
מגישים את הפטריות חמות, או בטמפרטורת החדר, עם לחם פריך לטבילה לתוך ההלבשה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים