קושירגיל
מוכן ב22 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

פטריות קרים מוקפצות

פטריות קרים מוקפצות
פטריות מוקפץ קרים עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 100 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו שמן זית, עלי פטרוזיליה, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. מתכונים דומים: אורז פילאף עם פטריות קרים, פירה עם פטריות קרים, ו קנוקנות אפונה עם פטריות קרים כרישה.

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים שמן זית כתית מעולה וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
3
מוסיפים פטריות ומתבלים במלח, פלפל ותימין ואז מבשלים 15 דקות עד להשחים באופן שווה ורך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(או או רגיל)(או או רגיל)
4
מוסיף יין ו deglaze המחבת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים פטרוזיליה ומעבירים פטריות לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר