פטריות קרמיני מוכות בבירה הן אולי רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 699 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 55 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך בירה, עירית, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. וזה די טוב. נסו ירכיים עוף צלויות עם פטריות קרמיני, פטריות מוכות בירה, ו פטריות מוכות בירה Pepperjack (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לרוטב: בקערה קטנה, להקציף את המיונז, עירית, מיץ לימון, חרדל, טימין, קאיין, מלח, פלפל, שום וגרידת לימון יחד כדי להתמזג. (רוטב יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעליים
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
עבור הפטריות: בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, עירית, טימין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
יוצקים את הבירה הצוננת לתערובת הקמח ומקציפים עד שהבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
יוצקים את השמן לסיר רחב גדול וכבד. צרף מדחום ומטגן עמוק לצד הסיר.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מחממים את השמן על חום בינוני-גבוה עד שהטמפרטורה נרשמת בין 330 ל 350 מעלות F. עובדים בקבוצות, טובלים כמה פטריות בכל פעם לתוך הבלילה הבירה מעיל בנדיבות, המאפשר כל הבלילה עודף לטפטף בחזרה לתוך הקערה. זרוק את הפטריות, כמה בכל פעם, לתוך השמן החם ומטגנים עד הבלילה הוא חום זהוב עמוק ואת הפטריות רכות, התאמת החום לפי הצורך כדי לשמור על טמפרטורת השמן בין 330 ו 360 מעלות F, 3 1/2 ל 4 1/2 דקות לכל אצווה. באמצעות כפית מחוררת, להסיר את הפטריות ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 פאונד חוואר קצוץ
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
תלוש את הפטריות על מגש הגשה ומניח את רוטב הטבילה לצד.