פטריות, ראג'ה, ו טאקו תירס עם Queso פרסקו
פטריות, ראג'ה, ו טאקו תירס עם Queso פרסקו נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, טורטיות תירס חמות, עלי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פטריות, ראג'ה, ו טאקו תירס עם Queso פרסקו, ארוחת ערב הלילה: פטריות, ראג'ה, וטאקו תירס עם Queso פרסקו, ו סלט תירס עם Queso פרסקו.
הוראות
צולים את הצ 'ילי כמו ראג' ה (ראה הערה) וחותכים אותם לקוביות 1/2 אינץ'.
מחממים מחבת כבדה (עדיף ברזל יצוק) מעל חום בינוני גבוה עד חם מאוד.
בקערה, לזרוק את התירס עם 1 כפית שמן זית וזרימת מלח.
מורחים את התירס במחבת החמה ולתת לו להשחיר מעט, בלי לערבב, במשך 30 שניות.יש מכסה מוכן במקרה הגרעינים מתחילים פופ.
הסר את התירס הקלוי מן המחבת.
באותו מחבת, מחממים 2 כפיות של שמן זית.
מוסיפים את הבצל ואת צ ' ילי חתוך ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל רך ומתחיל חום. מתבלים קלות במלח ומוציאים מהמחבת.
להפחית את החום ולהוסיף את שמן הזית הנותר.
מוסיפים את השום והפטריות.לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הפטריות מבושלים דרך, 2 עד 3 דקות. להחזיר את התירס ואת צ ' ילי למחבת ומערבבים לחמם מחדש.
כבה את החום ומערבבים באפאזוט, אם שימוש, פלפל שחור, ו queso פרסקו.
כדי להרכיב את טאקו, כפית כמה ירקות על טורטייה. למעלה עם generoustablespoon של סלסה ומפזרים על 1 כפית של גבינת cotixa על כל. למעלה עם כוסברה sprig.
שר את כל הפלפלים מכל הצדדים, על ידי הצבת אותם ישירות בלהבה גז או תחת broiler חם. לעטוף אותם במגבת נייר ולאפשר להתקרר לחלוטין, ואז להסיר את הגבעול ואת הזרעים. לשפשף את העור החרוך עם המגבת - לא לשטוף את הצ ' ילי או תאבד את כל זה טעם מעושן נהדר.
Reprinted with permission from Amor y Taco: Modern Mexican Tacos, Margaritas, And Antojitos by Deborah Schneider, © May 2010 Stewart, Tabori & Chang
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.