פטריות ראגו
Ragout פטריות נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 125 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם פטריות, שיני שום, שעועית לימה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 80% המנה הזאת די טובה. נסו פטריות ראגו, פטריות מעורבות, ו רגאוט פטריות עם פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
שים שעועית קנליני בסיר בינוני, לכסות עם מים, ולהביא לרתיחה. לכסות ולכבות את החום.
שעועית ניקוז, ואז לחזור לסיר ולהוסיף גזר, סלרי, בצל חצוי, שיני שום שלמות, גבעולי פטרוזיליה, טימין, ופלפל. מכסה עם מים על ידי 1 ב. ולהביא לרתיחה. להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה קבועה ומבשלים עד שעועית הם מכרז, 1 עד 1 1/2 שעות. להשליך ירקות ועשבי תיבול ולתת שעועית מגניב.
מסננים, שומרים נוזלים ומניחים שעועית ונוזל בצד.
שים 1 כף. שמן זית, פטריות ו-1 כפית. מלח במחבת גדולה (לא מקל) מעל חום גבוה. מבשל, ערבוב, עד פטריות להפסיק לתת את הנוזל ולהתחיל חום.
באותו מחבת מעל חום בינוני גבוה, להוסיף הנותרים 2 כפות. שמן זית ובצל קצוץ. מבשלים עד הבצל רך, 3 דקות.
מוסיפים שום קצוץ ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים חומץ ומבשלים, מגרדים את כל חתיכות חומות, עד פאן הוא כמעט יבש. להחזיר פטריות למחבת יחד עם שעועית שמורה 1/4 כוס שמורות שעועית בישול נוזלי. מבשלים, ערבוב, עד משולב היטב וחם. מערבבים פטרוזיליה קצוצה ומלח ופלפל לפי הטעם.