קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

פטריות שיטאקי לבביות ומרק מיסו

פטריות שיטאקי לבביות ומרק מיסו
פטריות שיטאקי לבביות ומרק מיסו יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 150 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 8 . זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם מים, אצה, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: פטריות שיטאקי לבביות ומרק מיסו, ג'ינג'ר-מיסו בס פסים מרק פטריות שיטאקה, ו מרק מיסו עם סיר אחד לבבי.

הוראות

1
בסיר מרק גדול מעל חום בינוני להוסיף את בצל ירוק חלקים לבנים, זנגביל, שום, ושמן שומשום. מבשלים 1 דקה ומוסיפים 8 כוסות מים. יש לשטוף את קומבו ולהוסיף אותו לסיר יחד עם פתיתי בוניטו. להביא אותו לרתיחה ומבשלים 10 דקות - לא לתת לו לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטופתיתי בוניטו
2
הסירו את הקומבו והניחו אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הפטריות המיובשות ואת מיסו לסיר ולתת לו להתבשל בעדינות במשך 10 עד 15 דקות, או עד הפטריות הם hydrated ורך.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את בוק צ ' וי ומבשלים עד שהוא רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הטופו ומבשלים עוד 5 דקות. מצקת לתוך קערות ומקשטים עם החלקים הירוקים השמורים של בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך