פטריות שיטאקי עם גבינת פקורינו צעירה
פטריות שיטאקי עם גבינת פקורינו צעירה עשויות להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 6 . מנה אחת מכילה 306 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, פטריות שיטאקי, גבינת מונטריי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט תפוח וסלרי ירוק עם פקורינו צעיר, אגוזי מלך ו-M, תפוחי אדמה חדשים בגריל עם פטריות שיטאקה, שאלוט וגבינת עיזים, ו שאריות סלט רוסטביף עם פטריות שיטאקי וגבינת עיזים רכה.
הוראות
להקציף 5 כפיות מיץ לימון וmustard בקערה קטנה. בהדרגה whiskin 6 כפות שמן זית. מערבבים רסיסי lemonpeel. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל צרוד.
מחממים תנור ל 425°f. ריסוס גיליון rimmedbaking עם תרסיס nonstick. Tossmushrooms, הנותרים 2 כפיות מיץ לימון, ו 2 כפות שמן ב largebowl.
העברה לתבנית אפייה מוכנה.
מפזרים פטריות עם מלח גסpepper. צלי 15 דקות. באמצעות מרית, להפוך פטריות מעל וצולים עד מרכךומתחילים חום סביב הקצוות, כ 10 דקות יותר.
יוצקים חצי ההלבשה על hotmushrooms על הסדין.
מערבבים פטריות, גבינה, פטרוזיליה, ואת הרוטב שנותר mediumbowl.
תן להשרות לפחות 1 שעה ומעלה עד 2 שעות. השלך שן שום.
Servemushrooms וגבינה עם קיסמים, אם תרצה.