פיאדין זית עם סלט ארוגולה ויניגרט Caper
פיאדין זית עם סלט ארוגולה ויניגרט Caper הוא טבעוני מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם פריזה, מים חמים, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט ארוגולה עם צנוניות ויניגרט Caper, סלט ארוגולן וקנליני עם ויניגרט זית, ו שמן זית עלומה טונה עם צלף ויניגרט זית (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין בצק, לשקול או כף קלות קמח לתוך כוס מדידה יבשה וכפות, ורמה עם סכין.
שלב 2 כפות קמח, 3 כפות מים חמים, ושמרים בקערה גדולה; תן לעמוד 20 דקות.
להוסיף הנותרים 5 אונקיות קמח (כ 1 כוס), הנותרים 1/4 כוס מים חמים, זיתים, שמן, ו 1/4 כפית מלח; מערבבים עד חלקה. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 2 שעות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. תתחלקו לשניים. עבודה עם מנה אחת בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), לגלגל כל מנה למעגל 8 אינץ ' על משטח מקומח.
מניחים בצק על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול ומפזרים קמח תירס.
מקם מתלה תנור בסביבה הנמוכה ביותר.
מניחים אבן פיצה על המדף הנמוך ביותר. מחממים תנור ל 50
מחממים פיצה אבן במשך 30 דקות לפני אפיית בצק.
להחליק בצק מגולגל על אבן פיצה שחומם מראש, באמצעות מרית כמדריך.
אופים על מדף התנור הנמוך ביותר ב 500 במשך 7 דקות.
כדי להכין סלט, לשלב ארוגולה ושאר החומרים בקערה; לזרוק את המעיל.
מניחים 1 1/2 כוסות סלט על כל לחם שטוח. מקפלים לחם שטוח על סלט; לחתוך פיאדינים לשניים.
הערה יין: המרכיבים הים תיכוניים של מנה זו קוראים יין של האזור. חפש לבנים עשויים ענבים פיאנו דרום איטליה, כמו Mandrarossa פיאנו 2008 ($
מסיציליה. Jeffery Lindenmuth