קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

פיאדין זית עם סלט ארוגולה ויניגרט Caper

פיאדין זית עם סלט ארוגולה ויניגרט Caper
פיאדין זית עם סלט ארוגולה ויניגרט Caper הוא טבעוני מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם פריזה, מים חמים, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט ארוגולה עם צנוניות ויניגרט Caper, סלט ארוגולן וקנליני עם ויניגרט זית, ו שמן זית עלומה טונה עם צלף ויניגרט זית (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין בצק, לשקול או כף קלות קמח לתוך כוס מדידה יבשה וכפות, ורמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
שלב 2 כפות קמח, 3 כפות מים חמים, ושמרים בקערה גדולה; תן לעמוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להוסיף הנותרים 5 אונקיות קמח (כ 1 כוס), הנותרים 1/4 כוס מים חמים, זיתים, שמן, ו 1/4 כפית מלח; מערבבים עד חלקה. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 2 שעות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. תתחלקו לשניים. עבודה עם מנה אחת בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), לגלגל כל מנה למעגל 8 אינץ ' על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים בצק על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול ומפזרים קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מקם מתלה תנור בסביבה הנמוכה ביותר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מניחים אבן פיצה על המדף הנמוך ביותר. מחממים תנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מחממים פיצה אבן במשך 30 דקות לפני אפיית בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
9
להחליק בצק מגולגל על אבן פיצה שחומם מראש, באמצעות מרית כמדריך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
אופים על מדף התנור הנמוך ביותר ב 500 במשך 7 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הסר לחם שטוח קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12
כדי להכין סלט, לשלב ארוגולה ושאר החומרים בקערה; לזרוק את המעיל.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מניחים 1 1/2 כוסות סלט על כל לחם שטוח. מקפלים לחם שטוח על סלט; לחתוך פיאדינים לשניים.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
14
הערה יין: המרכיבים הים תיכוניים של מנה זו קוראים יין של האזור. חפש לבנים עשויים ענבים פיאנו דרום איטליה, כמו Mandrarossa פיאנו 2008 ($
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
15
מסיציליה. Jeffery Lindenmuth

מרכיבים

3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרחזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי0חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1חתיכות טופי הית' ברמלח קפרnameמלח קפרname23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'צלפים, קצוץ גסצלפים, קצוץ גס1אוראו ממולאים כפוליםפילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)1אוראו ממולאים כפוליםקורט מלח להרתיח מיםקורט מלח להרתיח מים145דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח לכל מטרה( כ 1 כוס בתוספת 2 כפות), מחולקקמח לכל מטרה( כ 1 כוס בתוספת 2 כפות), מחולק3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרפריזהפריזה1קטןשן שום, טחוןשן שום, טחון0חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד12 כפיות אבקת שוםמיץ לימון טרימיץ לימון טרי1חתיכות טופי הית' ברקליפת לימון מגוררתקליפת לימון מגוררת1אוראו ממולאים כפוליםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'זיתים מגולענים קצוצים בצפיפותזיתים מגולענים קצוצים בצפיפות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרצנוברים, קלוייםצנוברים, קלויים0חתיכות טופי הית' ברמלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית1שאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק73 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מים חמים (100° עד 110°), מחולקמים חמים (100° עד 110°), מחולק2חתיכות טופי הית' ברחומץ יין לבןחומץ יין לבן