קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

פיאדין עם סלט עוף ותרד בגריל

פיאדין עם סלט עוף ותרד בגריל
פיאדין עם סלט עוף ותרד בגריל עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלכם. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 955 קלוריות, 54 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, בצק פיצה, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח התירס תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי קמח תירס כמו קינוח. עם כפית ציון 68%, המנה הזו מוצקה. נסו פיאדין זית עם סלט ארוגולה ויניגרט צלפים, פיאדין עם סלט קיסר ודבק שום קלוי, ו עוף בגריל וסלט תרד פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הגריל או מחבת הגריל. משמנים בזהירות את הגריל או מחבת הגריל במטלית טבולה במעט שמן זית. אם אתה משתמש בגריל, יש את משטח הצלייה 8 עד 10 סנטימטרים מעל הגחלים. יש לווסת את כמות הגחלים מתחת לגריל כך שישמור על חום בינוני-חם עקבי (השמן על הגריל יתחיל לעשן).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
מכינים את העוף. מצפים כל חזה עוף בשמן הזית הבתולי. מתבלים כל צד בצורה אחידה במעט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מניחים את העוף על הגריל, תחילה בצד העור ומבשלים 4 עד 5 דקות. הופכים וממשיכים לבשל באותו אופן עוד 4 או 5 דקות עד שהבשר מעט יציב למגע. מתבלים בצד 1 באופן שווה בשפשוף השום הקלוי.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מסירים מהאש ושומרים עד להתקררות.
6
חותכים את העוף עם הדגן לחתיכות בגודל ביס. מילואים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
7
מחלקים את הבצק ל -6 כדורים. עובדים על משטח נטול קמח, מגלגלים כל כדור מתחת לכף היד. כשהוא מתגלגל, הוא יידבק מעט לפני השטח, ויוצר מתח המסייע ביצירת כדור הדוק ועגול. אבק את משטח העבודה בקמח, טפח קלות על כל כדור, אבק את החלקים בקמח, מכסה במגבת והניח לתפוח כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
בעזרת מערוך מרדדים כל כדור לעיגול בקוטר 8 או 9 אינץ 'ועובי של כ -1 / 8 אינץ' ומניחים על דף עוגיות שפוזר בקמח תירס (כדי שהבצק לא יידבק).
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
9
על משטח גריל נקי (השתמשו במברשת תיל ואז שוב בשמן כמו קודם) הניחו בעדינות את הפיאדין על הגריל ובשלו עד שהתחתית התייצבה והיא מבושלת, אך לא כל כך טובה שהיא לא גמישה, בערך 4 דקות. הופכים את הקרום ומבשלים בצד השני. זמן הבישול ישתנה עם חום הגריל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
10
הסר קרום.
11
בינתיים זורקים יחד את התרד, המוצרלה, טריזי העגבניות, הבצל האדום, הפרמזן והעוף. זורקים עם ויניגרט לציפוי הירוקים וטעם לתיבול במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ירוקירוק
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
12
מניחים את הקרום על צלחות ומחלקים את הסלט ביניהם.
13
מגישים " פנים פתוחות."הסועדים צריכים לקפל את הפיאדין לשניים ולאכול בלי כלים!