פיאדין עם סלט עוף ותרד בגריל
פיאדין עם סלט עוף ותרד בגריל עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלכם. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 955 קלוריות, 54 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, בצק פיצה, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח התירס תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי קמח תירס כמו קינוח. עם כפית ציון 68%, המנה הזו מוצקה. נסו פיאדין זית עם סלט ארוגולה ויניגרט צלפים, פיאדין עם סלט קיסר ודבק שום קלוי, ו עוף בגריל וסלט תרד פטל (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את הגריל או מחבת הגריל. משמנים בזהירות את הגריל או מחבת הגריל במטלית טבולה במעט שמן זית. אם אתה משתמש בגריל, יש את משטח הצלייה 8 עד 10 סנטימטרים מעל הגחלים. יש לווסת את כמות הגחלים מתחת לגריל כך שישמור על חום בינוני-חם עקבי (השמן על הגריל יתחיל לעשן).
מכינים את העוף. מצפים כל חזה עוף בשמן הזית הבתולי. מתבלים כל צד בצורה אחידה במעט מלח ופלפל.
מניחים את העוף על הגריל, תחילה בצד העור ומבשלים 4 עד 5 דקות. הופכים וממשיכים לבשל באותו אופן עוד 4 או 5 דקות עד שהבשר מעט יציב למגע. מתבלים בצד 1 באופן שווה בשפשוף השום הקלוי.
מסירים מהאש ושומרים עד להתקררות.
חותכים את העוף עם הדגן לחתיכות בגודל ביס. מילואים.
מחלקים את הבצק ל -6 כדורים. עובדים על משטח נטול קמח, מגלגלים כל כדור מתחת לכף היד. כשהוא מתגלגל, הוא יידבק מעט לפני השטח, ויוצר מתח המסייע ביצירת כדור הדוק ועגול. אבק את משטח העבודה בקמח, טפח קלות על כל כדור, אבק את החלקים בקמח, מכסה במגבת והניח לתפוח כ-15 דקות.
בעזרת מערוך מרדדים כל כדור לעיגול בקוטר 8 או 9 אינץ 'ועובי של כ -1 / 8 אינץ' ומניחים על דף עוגיות שפוזר בקמח תירס (כדי שהבצק לא יידבק).
על משטח גריל נקי (השתמשו במברשת תיל ואז שוב בשמן כמו קודם) הניחו בעדינות את הפיאדין על הגריל ובשלו עד שהתחתית התייצבה והיא מבושלת, אך לא כל כך טובה שהיא לא גמישה, בערך 4 דקות. הופכים את הקרום ומבשלים בצד השני. זמן הבישול ישתנה עם חום הגריל.
בינתיים זורקים יחד את התרד, המוצרלה, טריזי העגבניות, הבצל האדום, הפרמזן והעוף. זורקים עם ויניגרט לציפוי הירוקים וטעם לתיבול במלח ופלפל.
מניחים את הקרום על צלחות ומחלקים את הסלט ביניהם.
מגישים " פנים פתוחות."הסועדים צריכים לקפל את הפיאדין לשניים ולאכול בלי כלים!