מרק בטטה פיאסטה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 528 קלוריות , 47 גרם חלבון ו -22 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. אם יש לכם שעועית שחורה, פלפל, מרק עוף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה אהוב על 8 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 81% . מרק קרם בטטה של נאצי , מרק בטטה (מרק קמארה) וקליפות בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (אקאן תבשיל בטטה בודד) דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
בסיר גדול מטגנים בשמן את הנקניק, הבטטה, הבצל והפלפל עד שהבצל מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
גבינת זרלה מגוררת חלקית
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
להוסיף כמון; לבשל עוד דקה. מערבבים פנימה את המרק, העגבניות והשעועית. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 10 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים. מערבבים פנימה כוסברה.